Коктейлна листа

 

БЕЗАЛКОХОЛНИ КОКТЕЙЛИ
1. Amazon
(сок портокал, ананас, грейпфрут и гренадин)
300 мл 5.39 лв.
2. Citron
(прясно изцеден лимон и сода)
300 мл 3.19 лв.

3. Orange
(прясно изцеден портокал и сода )

300 мл 3.19 лв.
АЛКОХОЛНИ КОКТЕЙЛИ
1. Sex on The Beach
(водка, ликьор праскова, сок ананас, сок портокал и сок боровинка)
250 мл 5.99 лв.
2. Cuba Libre
(ром, кока кола и прясно изцеден лимон)
200 мл 4.39 лв.
3. Tequila Sunrise
(текила, портокалов сок и гренадин)
150 мл 4.89 лв.
4. Long Island Ice Tea
(водка, текила, ром, джин, ликьор портокал, кока кола и лайм)
250 мл 8.39 лв
5. Bloody Mary
(водка, доматен сок, прясно изцеден лимон, сос Табаско, сос Уорчестер, сол и пипер)
200 мл 3.49 лв
6. Mohito
(ром, лайм, кафява захар, сода и листа от мента)
150 мл 4.19 лв
7. Caipiroska
(водка, кафява захар и лайм)
70 мл 2.89 лв
8. Margarita
(текила, ликьор портокал и прясно изцеден лимон)
150 мл 6.69 лв
9. Daiquiri
(ром, ликьор портокал, захар и прясно изцеден лимон)
100 мл 4.19 лв
10. Cosmopolitan
(водка, ликьор портокал, сок от червени боровинки и прясно изцеден лимон)
100 мл 4.19 лв
11. Blue Moon
(текила, водка, синьо кюрасо и прясно изцеден лимон)
100 мл 3.59 лв
12. Pina Colada 250 мл 4.99 лв