Концепция:

Ние знаем, че удоволствието от храненето не е свързано само с храна и напитки, а е истинско емоционално преживяване! Затова създадохме място в което вложихме много любов и енергия. Място в което всеки наш клиент да се почувства специален. Във всеки един детайл от интериора до менюто вложихме част от себе си и своето разбиране за комфорт, стил и удобство.

Обстановка:

Изградихме нашия интериор с мебели от естествени материали, като заложихме на топлите и хармонични цветове и нюанси. Дадохме простор на помещенията и изградихме уединение за клиентите си. Разполагаме със 150 места на двете нива на ресторанта. Обновената ни лятната градина е с богато озеленяване и е чудесно решение за топлите и романтични вечери под открито небе.

Кухня

Кухнята е сърцето на всеки ресторант, мястото където се раждат новите идеи на нашите шеф готвачи, с които изненадваме и глезим своите гости. В нашата кухня има правила които винаги спазваме. Те гарантират качеството и вкуса на храната която предлагаме:

- Ние приготвяме храна само с прясно охладено месо и риба!

- Приготвяме лично всички маринати от пресни продукти!

- В нашата кухня не се ползват подобрители за вкуса на месото!

- Ние работим с подбрани зеленчуци и плодове от доказани производители!

- Сезонно предлагаме продукти от био ферми с гарантиран произход!

Менюто:

Постоянното ни меню е богато на избор от авторски, европейски и български ястия. За всеки ден от седмицата предлагаме обедно меню, в което е включен и раздел с биологично чисти продукти. Шеф готвачите на Интрига предлагат своите нови авторски предложения в селектирано меню от „Специални предложения“ разработено с типичните за сезона продукти. Една от запазените марки на ресторант Интрига са тематичните вечери, посветени на кухните, музиката и традициите на различните националности.

В сладкарския ни цех ежедневно се приготвят бутикови сладкарски изделия и торти за специални случаи.

Бирената листа на ресторант Интрига целогодишно поддържа асортимент от 40 вида качествено пиво. Поддържаме и богата селекцията от вина с доказан произход и регион

Обслужване

Персонала на ресторант Интрига работи със специализирана електронна система за подаване на поръчките, което съкращава времето на обслужване на клиентите.